Užice sa milion dinara pomaže porodici Jojić iz Kremana čija kuća je izgorela u požaru

  • May 21, 2024
  • 0

Gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević sa saradnicima posetila je porodicu Jojić u Kremnima, čija kuća je nedavno izgorela u požaru. Ovom prilikom gradonačelica je saopštila da će grad sa milion dinara pomoći izgradnju nove kuće za tu petočlanu porodicu, a pored finansijskih sredstava pružiće podršku i na druge načine, u skladu sa njihovim potrebama.

“Evo nažalost ovih dana puno problema, ali se reći ću i ovom prilikom, sa njima suočavamo i rešavamo ih. Danas sam ovde u Kremnima, kako bi obišla porodicu Jojić, čija kuća se pre nekoliko dana zapalila i kao što vidite gotovo u potpunosti izgorela. Mi smo najpre ponudili pomoć ovoj porodici u vidu smeštaja u samom gradu, ali kako oni ovde žive i njihova je želja da tu i ostanu, odlučili smo da na Gradskom veću donesemo odluku i ovoj porodici pomognemo sa milion dinara. Znamo da to nije dovoljno da se kuća ponovo izgradi, ali se nadamo i sigurni smo da će se kao i uvek do sada, zajedno sa nama uključiti i brojni privrednici i sugrađani”, istakla je gradonačelnica.

Ona je podsetila da je za predstavnike gradskog rukovodstva briga o ljudima i svakom čoveku ovog grada uvek na prvom mestu.

“Naravno pored finansijskih sredstava na raspolaganju smo ovoj porodici i za sve drugo što im bude potrebno, poručila je gradonačelnica.

Uz zahvalnost na podršci u ovim za njegovu porodicu najtežim trenucima Predrag Jojić vlasnik kuće zahvalio se svim ljudima koji su pomogli do sada i onima koji to još uvek čine sa željom da on što pre sagradi novi dom. Njegova porodica trenutno je smeštena kod rodbine i svi se nadaju da će uspeti da se št pre vrate u svoju kuću.

Za pomoć ovoj porodici otvoren je namenski račun kod Banke Poštanska štedionica. Broj računa je 200 0000135660809 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *