Krsto Janjušević odgovorio Parandiloviću!

  • May 14, 2024
  • 0

“Parandiloviću, da mi nisu poslali tvoje idiotsko saopštenje, ne bih ni znao da imaš listu u Novoj Varoši. Osoba koju pominješ kao nekog ko je progonjen u Novoj Varoši posle tvog idiotskog saopštenja zove redom ljude koje si optužio i ograđuje se od bljuvotina koje si naveo, istu zloupotrebio i pokazao svoje “novo lice” bez obraza”, izjavio je Krsto Janjušević iz SNS-a.

– Vidim sporna ti je moja biografija. Na svoju biografiju sam ponosan, a konkretno za Priboj sam bio učesnik u realizaciji mnogih projekata koji su Priboj na svim poljima promenili na bolje i to Pribojci znaju. Sve to zahvaljujući Aleksandru Vučiću i vrednim i divnim Pribojcima sa kojima smo se zajedno izborili za bolji Priboj i nastavićemo još jače.

U tvojoj biografiji Parandiloviću jedini uspeh i pobeda je ona kada si 2016. godine bio na listi Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje.

Tada smo ti bili dobri i Aleksandar Vučić i ja.

Porodično smo išli na veličanstvene mitinge i skupove podrške politici Aleksandra Vučića, delili iste sendviče u autobusima od Priboja do Beograda, družili se. Moram ti priznati da si u lokalnoj skupštini sjajno zastupao stavove liste Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje.

Tih godina smo znali neretko razgovarati, ti me hvalio kao nekoga ko je mnogo uradio za Priboj, ko hoće svima da pomogne. Ne znam jesi li tada bio iskren ili sad, tj. ako sad ne lažes, što si lagao tada i obrnuto. Tebe je na žalost tvoja šifra odvela u taj svet mržnje, primitivizma i podmuklosti gde nije dovoljno za sebe napisati da si novo lice ako nemaš obraza.

Ja kroz Priboj šetam srećan, ponosan na mnogo prijatelja, na divne sugrađane koje rado srećem i razgovaramo kako da Priboj bude još bolji, a ti iz početka moraš da upoznaješ Pribojce, jer si ti neko novo lice. Ja ću nastaviti da radim, ti da mrziš, a narod da oceni na izborima”, navodi Janjušević u saopštenju na Instagramu

 

informer

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *