Sloboda nemoćna protiv Tekstilca

  • November 20, 2023
  • 0

GFK Sloboda je porežena na svom terenu od Tekstilca i tako još više zakomplikovala svoju situaciju na tabeli. Gosti su posle samo 57 sekundi igre došli do prednosti. Izigrali su kompletnu odbranu domaćih a Zulfiću je preostalo samo da plasira loptu u mrežu.

Igrači GFK Slobode su delovali kao razbijena vojska i nijednog trenutka nisu uspeli da ozbiljnije zaprete gostima iz Odžaka koji su veoma lako iz kontranapada mogli do ozbiljnije prednosti.

U 25. minutu su veoma lako i brzo došli do protivničkog šesnaesterca ali su domaći loptu izbacili u korner. Marjanović, štoper Tekstilca je bio najbolji u skoku na prvoj stativi i za Vukašinovića nije bilo spasa, na semaforu je stajalo 0:2. Ristanović je pokušao duplom izmenom Gajić – Kitanovski ali ni to nije donelo nikakvog pomaka u igri GFK Slobode. Drugo pooluvreme je odigrano jer je to predviđeno fudbalskim pravilima a jedino što su gledaoci dobili za tih 45 minuta bile su hladne noge i ruke. Što se igre GFK Slobode tiče koliko para toliko i muzike. Muzičari koji treba da sviraju u orkestru Predraga Ristanovića to rade ali muzika koju proizvode nije prijatna za uši. Svima je jasno da je ova ekipa osuđena na borbu za opstanak i da će svaki bod koji bude upisan na konto biti premija. Priliku za popravni imaće već u sredu protiv Inđije, u odloženoj utakmici 9. kola.

 

Izveštaj i foto: sportomanija.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *