Ponesi knjigu i dodji na utakmicu

  • July 15, 2022
  • 0

Sloboda iz Užica, član Prve lige Srbije, ugostiće na stadionu „Radomir Antić“ u nedelju od 18 časova beogradsku ekipu FK Miljakovac koja nastupa u poslednjem rangu takmičenja, popularnoj „beton“ ligi, ali ekipu poznatu po organizovanju humanitarnih akcija.

Ono što ovaj meč izdvaja od svih do sada viđenih, jeste što će se ulaz na ovaj meč „kupovati“ – knjigom. Svaki gledalac koji u nedelju sa sobom na stadion ponese knjigu koju želi da donira Zdravstvenom centru u Užicu, moći će da posmatra duel između dva tima i tako pomogne ovu dobrotvornu akciju.

Sve knjige koje se sakupe tokom nedeljne akcije doniraće se Zdravstvenom centru u Užicu, regionalnom centru, koji zbrinjava pacijente svih uzrasta, te je, kako ističu organizatori, poželjno poneti sa sobom i ozbiljnu literaturu, ali i onu za najmlađe pacijente, kako bi im se boravak u zdravstvenoj ustanovi skratio na kvalitetan i lep način.

Na terenu će se u nedelju naći i unuk legendarnog Radomira Antića, koji će nastupiti u dresu Slobode, i to na stadionu koji nosi ime njegovog dede.

Meč se igra na stadionu „Radomir Antić“ u Užicu u nedelju sa početkom od 18 časova.

 

infopress

Leave a Reply

Your email address will not be published.