Limska regata i Lim fest 8. i 9. jula u Priboju

  • June 23, 2022
  • 0

Petnaesta Limska regata organizovaće se u subotu 9. jula. Početak je planiran u  10 sati iz centra Novog Priboja, a  kao i prošle godine plan je da se raferi Limom spuste do izletišta u Sjeverinu, gde ih, nakon staze duge oko 20km očekuje ručak. Nakon druženja u Sjeverinu, sledi organizovan povratak autobusima za Priboj, gde će se na stazi pored Lima, gde je i startovao rafting, organizovati žurka za sve učesnike.

Interesovanje za Limsku regatu je veliko, a kao i ranijih godina, pored raftera iz Srbije, očekuju se i učesnici iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore.

Pored druženja učesnika i uživanja na vodi i u prirodi, organizatorima je bezbednost na prvom mestu- na svakom čamcu će biti obučen skiper, a svi učesnici će imati kacige i prsluke.

U propratnom delu Limske regate organizovaće se “Lim fest”. U petak veče, 8.jula na Trgu  Fapa  sa početkom u 21h nastupa Željko Vasić a ulaz za posetioce je besplatan.

Prijave za učešće u Limskoj regati su uveliko u toku. Po ceni od 12 000 dinara može se zakupiti čamac u koji može stati maksimalno 8 ljudi i skiper, a u tu cenu uračunata je oprema i ručak u Sjeverinu.

PP Media

Leave a Reply

Your email address will not be published.