Redovno elektrosnabdevanje na teritoriji Zlatiborskog okruga

  • November 26, 2021
  • 0

Uključivanje dobrovoljnih vatrogasnih društava, lovačkih udruženja i drugih struktura kao ispomoć i podrška redovnim službama u preventivnim i operativnim aktivnostima, uklanjanja i raščišćavanja prostora oko distributivne mreže, radi obezbeđivanja pouzdanog i neprekidnog snabdevanja električnom energijom u zimskom periodu na teritoriji Zlatiborskog okruga glavna je tema sastanka održanog u Svečanoj sali Gradske kuće.

Sastankom je predsedavao državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Bojan Jocić, a u delegaciji MUP-a bio je i pomoćnik ministra i načelnik Sektora za vanredne situacije Luka Čaušić sa saradnicima.

Sastanak je organizovan na inicijativu minstra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, a posle obilaska 55 jedinica lokalne samouporave tokom februara, marta i aprila 2021. godine, tokom kojih su identifikovani problemi u vezi elemetarnih nepogoda i drugih opasnosti.

Pored predstavnika jedinica lokalne samouprave iz Zlatiborskog upravnog okruga, sastanku su prisustvovali i predstavnici Vatrogasnog saveza Srbije i udruženja lovaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *