Evo kako će izgledati ovogodišnja skijaška sezona na Kopaoniku

  • November 25, 2021
  • 0
  • 27 Views

Zimska sezona na Kopaoniku samo što nije počela. Međutim mnoge brine kako će odmor na ovoj planini provesti zbog aktuelne epidemiološke situacije i koje će se mere sve preduzeti imajući u vidu na Kopaoniku nema kovid ambulanta.

Ali kako je ovo najpoznatiji zimski centar, sve će biti učinjeno da se turisti koji odluče svoj odmor da provedu na stazama Kopaonija osećaju bezbedno.

Direktor Skijališta Srbije Dejan Ćika i vršilac dužnosti direktora Instituta “Torlak” Vera Stoiljković potpisali su  ugovor kojim je predviđeno da se tokom skijaške sezone 2021/22 u ski centru Kopaonik organizuju testiranje na kovid-19, kao i sprovodjenje imunizacije protiv ove bolesti.

Pa tako, oni koji još uvek nisu vakcinisani mogu se testirati na korona virus, a oni koji se na to odluče tokom zimovanja ili moraju da obave revakcinaciju u toku svog odmora, takođe mogu to učiniti na Kopaoniku.

Testiranje i vakcinacija će se obavljati u Domu zdravlja Raška na Kopaoniku.

Tradicionalno otvaranje nove ski sezone 2021/2022. na Kopaoniku, planirano je za period od 9. do 12. decembra 2021. godine.

zapadne info

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *