Raković Radivojević i Šiljković imenovani za poverenike SNS za Užice

  • November 24, 2021
  • 0
  • 14 Views

UŽICE – Predsedništvo Srpske napredne stranke imenovalo je Jelenu Raković Radivojević i Slobodana Šiljkovića za poverenike Gradskog odbora Užica.

Poverenici će obavljati poslove odbora do organizovanja izborne skupštine. Prethodni odbor, koji je brojao oko 100 ljudi, raspušten je početkom novembra. Raković Radivojević kaže da to ne znači da je taj odbor loše radio, već da se teži reorganizaciji i davanju šanse mlađim ljudima.

„Za mene i gospodina Šiljkovića ovo je čast, ali i odgovornost. Međutim, sigurna sam da ćemo odgovoriti izazovima na pravi način. U narednim mesecima izabraće se novi Gradski odbor, a očekujemo još bolje rezultate na predstojećim izborima. Politika koju vodi Srpska napredna stranka donela je Srbiji finansijsku stabilnost, vratila joj ugled u svetu i dovela do realizacije nekih dugogodišnjih projekata, što se odnosi i na Užice“, rekla je Raković Radivojević, odbacujući bilo kakve teze o navodnim podelama unutar stranke, kao i o navodnom raspuštanju prethodnog odbora prema direktivi vrha stranke.

 

izvor i foto:zoomue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *