Nakon dve godine rada pogona u Priboju “Inmold” utrostručio broj zaposlenih – biće još radnih mesta

  • November 19, 2021
  • 0
  • 119 Views

Kompanija Inmold u pribojskoj Slobodnoj zoni posluje 2 godine, a nedavno je proširila svoje proizvodne kapacitete za još jedan pogon.

Na 3300 metara kvadratnih u prostorijama bivšeg magacinskog prostora FAP-a zaposleno je 70 radnika, a kako su najavili iz uprave ove kompanije u planu je otvaranje dodatnih radnih mesta.

Do sada je u pribojskim pogonima Inmold-a radila samo klasična alatnica sa 30 radnika, koja je služila za pripremu posla u Požegi.

“U Priboju radimo od 2019 godine. Pre toga sam bila godinu dana na obuci. Trenutno imamo manju alatnicu u kojoj radi 30 radnika, zatim pogon od preko 3000 kvadrata, gde radi 70 radnika i tu se radi na proizvodnji plastičnih delova i sklapanje korpica. Inmold je firma koja dosta vodi računa o zaposlenima, higijeni i generalno o prvom utisku ljudi koji tu dolaze. Jako sam zadovoljna firmom koja prvenstveno mnogo ulaže u obrazovanje mladih” – ističe Dragana Novaković kontrolor u alatnici

Dragana dodaje da kompanija Inmold veoma često organizuje obuke vezane za dalje usavršavanje svojih zaposlenih

Inmold je već nekoliko godina i deo dualnog obrazovanja, pa đaci Tehničke škole, pod njihovim okriljem obavljaju stručnu praksu. Neki od njih su nakon srednjoškolskog obrazovanja i dobili posao u kompaniji. Jedan od njih je i Obren Drčelić sada radnik „ Inmold“ Priboj:

Dobro sam se uklopio u kolektiv, kolege nam dosta pomažu nama mlađima koji smo sada počeli da radimo. Dualno obrazovanje mi je dosta u tome pomoglo, jer nije isto kada se samo u školi bavite teorijom i kada to praktično primenjujete. Savetovao bihsrednjoškolcima da razmisle koliko je ovo dualno obrazovanje dobro i da krenu našim stopama.

U Inmoldu se vodi računa da kvalitet proizvoda i usluga bude na vrhunskom nivou, ali isto tako i da svi zaposlenih imaju idealne uslove za rad.

Nenad Ljiljanić kaže da je kompanija Inmold jedna od boljih firmi u regionu. “Uslovi su odlični, sve je super, samo treba strpljenja i rada”.

Pribojcima dosta znači što je u Slobodnoj zoni, između ostalih komapnija, i Inmold otvorio svoje pogone. To je uvek mogućnost za otvaranje novih radnih mesta, i veća šansa da mladi ostanu u svom rodnom kraju.

 

zapadne info

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *