Valjevo: Asfaltirane ulice na gradskom groblju

  • November 8, 2021
  • 0

Sa pozicije investicionog održavanja ulica, iz budžeta grada Valjeva ove godine opredeljeno je 10 miliona dinara za asfaltiranje ulica u gradu, a deo tog novca je iskorišćen za asfaltiranje saobraćajnica na Novom groblju, u dužini od 720 metara ili ukupne površine 2.160 kvadrata. Izvođač radova je „Ingrap – Omni“ Valjevo.

Po rečima Branka Vukovića, rukovodioca Odeljenja za infrastrukturu i građevinsko zemljište grada Valjeva, ovo su veoma značajni radovi, iz razloga što je bilo dosta pritužbi građana Valjeva, jer je bio veoma loš prilaz grobnim mestima.

V.d. direktora JKP „Vidrak“ Ksenija Badem je izjavila da su asfaltirane ulice između novih parcela, tako da sada ne postoji ulica koja nije asfaltirana.
„Najpre je uklonjena stara podloga, koja je prilikom kiša dobrim delom i isprana, postavljena je nova podloga i asfaltirano je. Trudićemo se da na najbolji mogući način održavamo, da traje što duže. Važno je da građani koji dolazi na groblje u bilo kojim vremenskim uslovima imaju pristojne uslove za prilaz grobnim mestima. Nakon ovih radova sledi postavljanje rasvete, vode i kanalizacije”, rekla je Ksenija Badem.

 

izvor i foto: leparecvaljeva.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *