Hotelu Grand Kopaonik potrebni radnici na više od 50 radnih pozicija

  • November 3, 2021
  • 0

Hotel Grand Kopaonik otvara vrata za nove radnike. Na poslovima operativnih pozicija u segmentu domaćinstva, recepcije, restorana, barova i spa centra do supervizorskih pozicija  potrebno je preko 50 zaposlenih

Iz tog razloga u Opštini Raška organizovan je Dan zapošljavanja. Kako su za KCN Raška istakli zaposleni iz MK resort, cilj je da građani ostanu da žive na ovoj teritoriji ali da nauče nešto novo i kvalitetno u hotelijerskoj struci. Marko Aleksić ispred MK resort ističe da će ovakav način izbora kandidata postati tradicija jer je želja da  mladi u ovoj regiji gledaju na ovu kompanju kao na budućeg poslodavca i mentora.  Kako kažu ovde mogu steći iskustvo koje kasnije mogu iskoristiti i u Srbiji ali i van njenih granica.

Ipak osnovna zamisao je da se mladi profesionalno unapređuju i ostaju u svojoj matičnoj opštini.

Iako su u turizmu najvažniji sezonski poslovi, a obzirom da je Kopaonik zimski centar tokom svake sezone je potreban veći broj zaposlenih. Međutim, Aleksić napominje da je plan unapređenje samog standarda hotelijerstva na Kopaoniku pa će za najbolje kandidate biti otvorena i mogućnost stalnog zaposlenja.

Hotel će nakon renoviranja početi sa radom pred samo otvaranje ski sezone, a novi radnici već tada moraju biti obučeni i spremni za rad.

Kandidati ističu da je ovakav način izbora i konkurisanja za posao jako dobar jer je u ponudi više radnih pozicija. Stoga smatraju da opština ovakav način promocije novih radnih mesta treba da uvrsti u redovnu praksu.

 

zapadne info /foto: MKresort

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *